Pamaké:Dcljr

Ti Wikibooks
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
en-N This user has a native understanding of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

My home wiki is the English Wikibooks. (en:User:Dcljr)

Note: This wiki contains 2 content pages. (See also Special:Statistics, Special:NewPages, Special:RecentChanges, Special:NewFiles, Special:Log.)

Citakan:Nobots