Wikibooks:Panglawungan

Ti Wikibooks
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sasalimpetan - Deti Kurnia

Gunung gunung jujumplukan
Pasawahan héjo lémboh
Curcor cai kahuripan
Walatra tur karaharja..

Saung lisung tutunggulan
Haleuang bujang jeung lanjang
Sempal guyon gogonjakan
Daratang ka pilemburan..

Sasasalimpetan duh ieuh.. sasasalimpetan
Urang rék rerencepan
Patepung paduduaan..
Sasasalimpetan duh ieuh.. sasasalimpetan
Urang rék rerencepan
patepung dibalé nyungcung.

Tepis wiring nu lungkawing
Kasilir angin ti lamping
Angin tingtrim ngahariring
Hariring tilam ka eling..

Pucuk awi lir gugupay
Gugupay.. gupay manéhna
Pucuk ati na salempay
Salempay tilam katresna


Lagu eta ngagambarkeun endahna alam tanah pasundan.