Statistik

Luncat ka: pituduh, paluruh
Statistik kaca
Halaman eusi8
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
346
Berkas nu geus diunjal0
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikibooks mimiti dibuka4.823
Rata-rata éditan unggal kaca13,94
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar729
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
0
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Pesan massal dalam antrian0