Statistik

Luncat ka: pituduh, sungsi
Statistik kaca
Halaman eusi8
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
346
Koropak nu geus dimuat0
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikibooks mimiti dibuka4.821
Rata-rata éditan unggal kaca13,93
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar729
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
0
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Tukang akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0