Statistik

Jump to navigation Jump to search
Statistik kaca
Halaman eusi2
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
345
Berkas nu geus diunjal0
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikibooks mimiti dibuka4.675
Rata-rata éditan unggal kaca13,55
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)732
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
0
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages2.584
Pesan massal dalam antrian0