Béréndélan pamaké nu getol

Luncat ka: pituduh, paluruh
Ieu béréndélan kontributor anu geus ngoprék 30 poé panungtung.

Anjeun nempo vérsi kés ieu kaca, nya meureun geus lilana 141 poé, 19 jam, 51 menit jeung 50 detik.

Béréndélan pamaké nu getol

Teu kapendak.