Idin

Luncat ka: pituduh, paluruh

Berikut ini adalah daftar hak dengan akses terkait kepada hak penggunanya. Pengguna dapat mengizinkan aplikasi untuk menggunakan akun mereka, namun dengan izin terbatas berdasarkan hak yang diberikan oleh pengguna. Aplikasi yang berjalan yang mewakili seorang pengguna tidak dapat menggunakan hak yang tidak dimiliki oleh pengguna tersebut. Mungkin nanti terdapat informasi tambahan mengenai hak-hak individual.

IdinHak
Aksés dasar (basic)
  • Ketiadaan suntingan kecil di halaman pembicaraan memicu tampilan pesan baru (nominornewtalk)
  • Maca kaca (read)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Mengabaikan pemblokiran otomatis terhadap "exit nodes" tor (torunblocked)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Tempo panandaan patroli nuanyar robah (patrolmarks)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Tidak dikenakan pemblokiran global (globalblock-exempt)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Éditan nu rohaka (highvolume)
  • Anggap salaku prosés otomatis (bot)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot (markbotedits)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
Édit kaca nu nyangkaruk (editpage)
  • Buat pengalihan butir (item-redirect)
  • Gabungkan butir (item-merge)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Sembunyikan topik dan kiriman Flow (flow-hide)
  • Sunting kiriman Flow oleh pengguna lain (flow-edit-post)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
  • Ubah istilah atribut (label, deskripsi, nama lain) (property-term)
  • Ubah istilah butir (label, deskripsi, nama lain) (item-term)
Édit kaca nu dikonci (editprotected)
  • Buat forum Flow di mana saja (flow-create-board)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Edit pages protected as "Allow only autopatrollers" (editextendedsemiprotected)
  • Edit pages protected as "Allow only editors" (editeditorprotected)
  • Edit protected templates (templateeditor)
  • Edit restricted pages (extendedconfirmed)
  • Memindahkan halaman versi stabil (movestable)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
Édit CSS/JavaScript pamaké anjeun (editmycssjs)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
  • Édit berkas CSS pamaké anjeun (editmyusercss)
  • Édit berkas JavaScript pamaké anjeun (editmyuserjs)
Édit préférénsi pamaké anjeun (editmyoptions)
  • Robah préferénsi anjeun (editmyoptions)
Ngédit ngaranspasi MediaWiki sarta CSS/JavaScript pamaké (editinterface)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
Jieun, édit, jeung alihkeun kaca (createeditmovepage)
  • Buat atribut (property-create)
  • Mindahkeun akar kaca kontributor (move-rootuserpages)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana (move-subpages)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
Unjal berkas anyar (uploadfile)
  • Nimpah koropak nu geus aya nu dimuat ku sorangan (reupload-own)
  • Unjal berkas (upload)
Unjal, ganti, jeung alihkeun berkas (uploadeditmovefile)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Mindahkeun berkas (movefile)
  • Nampik gambar-gambar dina média lokal babarengan (reupload-shared)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Nimpah koropak nu geus aya nu dimuat ku sorangan (reupload-own)
  • Unjal berkas (upload)
  • Unjal berkas tina alamat URL (upload_by_url)
Aawas parobahan kaca (patrol)
  • Nandaan éditan pamaké séjén minangka geus dipatroli (patrol)
Balikkeun parobahan kaca (rollback)
  • Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu (rollback)
Peungpeuk sarta teu meungpeuk pamaké (blockusers)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Peungpeuk pamaké lain tina ngédit (block)
Tempo berkas jeung kaca nu dihapus (viewdeleted)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
Tempo éntri log kawates (viewrestrictedlogs)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
Pupus kaca, révisi, jeung éntri log (delete)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
  • Hapus topik dan kiriman Flow (flow-delete)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Ngahapus kaca nu loba vérsina (bigdelete)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Rahasiakan revisi Flow (flow-suppress)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
Konci sarta buka konci kaca (protect)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci (protect)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tandai topik Flow sebagai terselesaikan (flow-lock)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
Tempo aawaseun anjeun (viewmywatchlist)
  • Tempo daptar awaseun anjeun (viewmywatchlist)
Édit daptar awaseun anjeun (editmywatchlist)
  • Édit daptar awaseun anjeung. Masih aya cara nambahkeun kaca tanpa kudu mibanda ieu hak. (editmywatchlist)
Kirim surélék ka pamaké séjén (sendemail)
  • Kirim surélék ka pamaké séjén (sendemail)
Jieun akun (createaccount)
  • Mengabaikan daftar hitam nama pengguna (tboverride-account)
  • Nyieun akun anyar (createaccount)
Info aksés pribadi (privateinfo)
  • Tempo data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (viewmyprivateinfo)
Access checkuser data (checkuser)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Memeriksa alamat IP pengguna dan informasi lainnya (checkuser)
Access two-factor authentication (OATH) information for self and others (oath)
  • Query and validate OATH information for self and others (oathauth-api-all)

OAuth-specific grants

These additional grants are applicable to OAuth consumers.

IdinHak
User identity verification only, no ability to read pages or act on a user's behalf.
User identity verification only with access to real name and email address, no ability to read pages or act on a user's behalf.