Tag

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.

Ngaran tagPidangan di daptar parobahanDéskripsi lengkep atawa hartiSumberHurung?Parobahan kalawan tag
mobile editÉditan sélularÉditan dijieun tina sélulér (wéb atawa aplikasi)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
mobile web editÉditan wéb HPÉditan dijieun tina situs wéb sélulérDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
mw-new-redirectAlihan anyarSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
LTA:NDBTKLTA:NDBTKDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
T144167T144167Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
meta spam idmeta spam idDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
blankingblankingDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
emojiEmojiUsed by global abuse filter 110.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-contentmodelchangeparobahan modél konténPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-removed-redirectMupus alihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-blankNgosongkeunSuntingan yang mengosongkan halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-replaceGagantianSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-rollbackPengembalianSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-undoBedoSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-manual-revertManual revertEdits that manually restore the page to an exact previous stateDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
centralnoticeCentral NoticeEdit created via the CentralNotice Admin UIDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
centralnotice translationCentral Notice TranslationEdit of CentralNotice content created via the Translate extensionDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
massmessage-deliveryPengiriman PesanMassalMessage delivery using Extension:MassMessageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditorÉdit visualDisunting dengan penyunting visualDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-wikitextsuntingan sumberSuntingan menggunakan penyunting teks wiki 2017Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-needcheckPenyunting visual: PeriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-switchedVisualEditor-alihPengguna mulai menyunting dengan editor visual lalu mengubahnya menjadi editor teks wiki.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mobile app editÉditan sélulérÉditan anu tina aplikasi mobileDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
android app editSuntingan aplikasi AndroidEdits made from mobile app for AndroidDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
ios app editSuntingan aplikasi iOSEdits made from mobile app for iOSDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
advanced mobile editSuntingan seluler lanjutanEdit made by user with Advanced modeDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
discussiontoolsEdit made using DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
discussiontools-replyReplyUser replied to a comment with DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
discussiontools-editEdit commentUser edited an existing comment with DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
discussiontools-newtopicAdd topicUser added a new topic to the page with DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
discussiontools-sourceSourceDiscussionTools was in source modeDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
discussiontools-visualVisualDiscussionTools was in visual modeDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan