Hak-hak grup pamaké

Luncat ka: pituduh, paluruh

Ieu mangrupa daptar jumplukan pamaké anu aya di wiki ieu, kalawan daptar hak aksés maranéhanana. Émbaran leuwih luyu ngeunaan hak pamaké bisa ditingali di dieu.

Jujutan:

  • Hak anu dipimilik
  • Hak anu dicabut
JumplukanHak
(sadayana)
  • Gabungkeun akunna (centralauth-merge)
  • Maca kaca (read)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Robah data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (editmyprivateinfo)
  • Robah préferénsi anjeun (editmyoptions)
  • Sembunyikan topik dan kiriman Flow (flow-hide)
  • Tempo daptar awaseun anjeun (viewmywatchlist)
  • Tempo data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (viewmyprivateinfo)
  • Use the VIPS scaling test interface Special:VipsTest (vipsscaler-test)
  • Édit berkas CSS pamaké anjeun (editmyusercss)
  • Édit berkas JavaScript pamaké anjeun (editmyuserjs)
  • Édit daptar awaseun anjeung. Masih aya cara nambahkeun kaca tanpa kudu mibanda ieu hak. (editmywatchlist)
Panyieun akun
(daptar anggota)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
Pamaké anu otomatis dikonfirmasi
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman pengguna (collectionsaveasuserpage)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Sunting kiriman Flow oleh pengguna lain (flow-edit-post)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Bot
(daptar anggota)
  • Anggap salaku prosés otomatis (bot)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Ketiadaan suntingan kecil di halaman pembicaraan memicu tampilan pesan baru (nominornewtalk)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Birokrat
(daptar anggota)
Pamaké pamariksa
(daptar anggota)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Memeriksa alamat IP pengguna dan informasi lainnya (checkuser)
Pengguna terkonfirmasi
(daptar anggota)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman pengguna (collectionsaveasuserpage)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Sunting kiriman Flow oleh pengguna lain (flow-edit-post)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Bot Flow
(daptar anggota)
  • Buat forum Flow di mana saja (flow-create-board)
Importir
(daptar anggota)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat (importupload)
Peungpeuk kajaba IP
(daptar anggota)
  • Mengabaikan pemblokiran otomatis terhadap "exit nodes" tor (torunblocked)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
Pengawas
(daptar anggota)
  • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Némbongkeun jeung nyumputkeun révisi spésifik ti para pamaké (suppressrevision)
  • Peungpeuk pamaké, tong ditingalikeun ka nulain (hideuser)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Rahasiakan revisi Flow (flow-suppress)
  • Sembunyikan entri di dalam catatan penyalahgunaan (abusefilter-hide-log)
Steward
(daptar anggota)
  • Buat dan hapus pemblokiran global (globalblock)
  • Jangan gabung akun global (centralauth-unmerge)
  • Kunci atau buka kunci akun global (centralauth-lock)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Sembunyikan akun global (centralauth-oversight)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Unjal berkas (upload)
  • Édit kabeh hak pamaké (userrights)
Kuncén
(daptar anggota)
  • Abeykeun pangecekan panipuan ngaran pamaké (override-antispoof)
  • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Hapus topik dan kiriman Flow (flow-delete)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Jieun sarta pareuman tag (managechangetags)
  • Lihat informasi tentang aktifitas transkoder terkini (transcode-status)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan (abusefilter-modify)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Menonaktifkan suatu pemblokiran global di wiki lokal (globalblock-whitelist)
  • Nampik gambar-gambar dina média lokal babarengan (reupload-shared)
  • Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot (markbotedits)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Ngagabungkeun jujutan kaca (mergehistory)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Ngahapus masal kaca (nuke)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Nyieun akun anyar (createaccount)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Pupus tag tina basisdata (deletechangetags)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Sunting kiriman Flow oleh pengguna lain (flow-edit-post)
  • Tandai topik Flow sebagai terselesaikan (flow-lock)
  • Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa (unwatchedpages)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • buka peungpeuk sorangan (unblockself)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Édit modél kontén kaca (editcontentmodel)
  • Tambahan grup: Peungpeuk kajaba IP
  • Piceun grup: Peungpeuk kajaba IP
Importir transwiki
(daptar anggota)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
Pamaké
(daptar anggota)
  • Kirim surélék ka pamaké séjén (sendemail)
  • Maca kaca (read)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Nimpah koropak nu geus aya nu dimuat ku sorangan (reupload-own)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tandai topik Flow sebagai terselesaikan (flow-lock)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)

Watesan ngaranspasi

NgaranspasiHak nu ngawidian pamaké pikeun ngédit
MédiaWiki
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
Gadget
  • Edit gadget JavaScript and CSS pages (gadgets-edit)
Gadget definition
  • Edit gadget definitions (gadgets-definition-edit)