Hak-hak grup pamaké

Jump to navigation Jump to search

Ieu mangrupa daptar jumplukan pamaké anu aya di wiki ieu, kalawan daptar hak aksés maranéhanana. Émbaran leuwih luyu ngeunaan hak pamaké bisa ditingali di dieu.

Jujutan:

  • Hak anu dipimilik
  • Hak anu dicabut
JumplukanHak
(sadayana)
  • Gabungkeun akunna (centralauth-merge)
  • Maca kaca (read)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Robah data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (editmyprivateinfo)
  • Robah préferénsi anjeun (editmyoptions)
  • Tempo daptar awaseun anjeun (viewmywatchlist)
  • Tempo data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (viewmyprivateinfo)
  • Use the VIPS scaling test interface Special:VipsTest (vipsscaler-test)
  • Édit daptar awaseun anjeung. Masih aya cara nambahkeun kaca tanpa kudu mibanda ieu hak. (editmywatchlist)
Panyieun akun
(daptar anggota)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
Pamaké anu otomatis dikonfirmasi
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman pengguna (collectionsaveasuserpage)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Bot
(daptar anggota)
  • Anggap salaku prosés otomatis (bot)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Ketiadaan suntingan kecil di halaman pembicaraan memicu tampilan pesan baru (nominornewtalk)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Birokrat
(daptar anggota)
Pamaké pamariksa
(daptar anggota)
  • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Memeriksa alamat IP pengguna dan informasi lainnya (checkuser)
  • Menampilkan data pribadi dalam catatan penyalahgunaan (abusefilter-private)
  • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-private-log)
Pengguna terkonfirmasi
(daptar anggota)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman pengguna (collectionsaveasuserpage)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Importir
(daptar anggota)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat (importupload)
Pengurus antarmuka
(daptar anggota)
  • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Sunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Sunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Sunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Sunting berkas JSON pengguna lain (edituserjson)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
Peungpeuk kajaba IP
(daptar anggota)
  • Mengabaikan pemblokiran otomatis terhadap "exit nodes" tor (torunblocked)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
Pengawas
(daptar anggota)
  • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Némbongkeun jeung nyumputkeun révisi spésifik ti para pamaké (suppressrevision)
  • Peungpeuk pamaké, tong ditingalikeun ka nulain (hideuser)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Sembunyikan entri di dalam catatan penyalahgunaan (abusefilter-hide-log)
Steward
(daptar anggota)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Unjal berkas (upload)
  • Édit kabeh hak pamaké (userrights)
Kuncén
(daptar anggota)
  • Abeykeun pangecekan panipuan ngaran pamaké (override-antispoof)
  • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Jieun sarta pareuman tag (managechangetags)
  • Lihat informasi tentang aktifitas transkoder terkini (transcode-status)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan (abusefilter-modify)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Menonaktifkan suatu pemblokiran global di wiki lokal (globalblock-whitelist)
  • Nampik gambar-gambar dina média lokal babarengan (reupload-shared)
  • Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot (markbotedits)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Ngagabungkeun jujutan kaca (mergehistory)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Ngahapus masal kaca (nuke)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Nyieun akun anyar (createaccount)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Pupus tag tina basisdata (deletechangetags)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Sunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Sunting berkas JSON pengguna lain (edituserjson)
  • Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa (unwatchedpages)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • buka peungpeuk sorangan (unblockself)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Édit modél kontén kaca (editcontentmodel)
  • Tambahan grup: Peungpeuk kajaba IP
  • Piceun grup: Peungpeuk kajaba IP
Importir transwiki
(daptar anggota)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
Pamaké
(daptar anggota)
  • Kirim surélék ka pamaké séjén (sendemail)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Maca kaca (read)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Nimpah koropak nu geus aya nu dimuat ku sorangan (reupload-own)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Sunting berkas JSON pengguna Anda (editmyuserjson)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
  • Édit berkas CSS pamaké anjeun (editmyusercss)
  • Édit berkas JavaScript pamaké anjeun (editmyuserjs)

Watesan ngaranspasi

NgaranspasiHak nu ngawidian pamaké pikeun ngédit
MédiaWiki
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
Gadget
  • Edit gadget JavaScript and CSS pages (gadgets-edit)
Gadget definition
  • Edit gadget definitions (gadgets-definition-edit)