Pamaké:Wangxuan8331800

Ti Wikibooks
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
zh-N 中文是这位用户的母语
en-1 This user has basic knowledge of English.
Pamaké dumasar basana