Pamaké:Hydriz

Ti Wikibooks
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
en-N This user has a native understanding of English.
simple-N This user has a native understanding of Simple English.
zh-Hans-N 简体中文是这位用户的母语
zh-Hant-3 這位使用者會進階水準的 繁體中文
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

See me on Meta

Wiki statistics

Number of pages 344
Number of articles 2
Number of uploaded files 0
Number of registered users 772
Number of active users 2
Number of admins 1
Number of total edits 4.686