Daptar berkas duplikat.

Jump to navigation Jump to search

Ieu téh daptar berkas nu mana vérsi panganyarna tina éta berkas mangrupa duplikat tina vérsi panganyarna ti sawatara berkas lian. Ngan berkas lokal nu dianggap mah.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Nopémber 2018 16.00. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Kaca ieu kosong.