Daptar berkas duplikat.

Luncat ka: pituduh, paluruh

Ieu téh daptar berkas nu mana vérsi panganyarna tina éta berkas mangrupa duplikat tina vérsi panganyarna ti sawatara berkas lian. Ngan berkas lokal nu dianggap mah.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 17 Nopémber 2017 15.20. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Kaca ieu kosong.