Daptar berkas duplikat.

Luncat ka: pituduh, paluruh

Ieu téh daptar berkas nu mana vérsi panganyarna tina éta berkas mangrupa duplikat tina vérsi panganyarna ti sawatara berkas lian. Ngan berkas lokal nu dianggap mah.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 23 April 2018 22.29. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Kaca ieu kosong.