Citakan nu teu kapaké

Jump to navigation Jump to search

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 13 Agustus 2018 14.49. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Ieu kaca ngabéréndélkeun sakabéh kaca dina rohang ngaran Citakan anu teu diwengku ku kaca séjén. Saméméh ngahapus, pariksa heula bisi aya tumbu ka ieu citakan.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #9.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Citakan:Archive for converted LQT page‏‎ (tutumbu lianna)
  2. Citakan:Archive for converted wikitext talk page‏‎ (tutumbu lianna)
  3. Citakan:Delete‏‎ (tutumbu lianna)
  4. Citakan:FlowMention‏‎ (tutumbu lianna)
  5. Citakan:LQT Moved thread stub converted to Flow‏‎ (tutumbu lianna)
  6. Citakan:LQT page converted to Flow‏‎ (tutumbu lianna)
  7. Citakan:LQT post imported with different signature user‏‎ (tutumbu lianna)
  8. Citakan:LQT post imported with supressed user‏‎ (tutumbu lianna)
  9. Citakan:Wikitext talk page converted to Flow‏‎ (tutumbu lianna)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).