Alihan ganda

Luncat ka: pituduh, paluruh

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 17 Nopémber 2017 15.20. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Ieu kaca ngabéréndélkeun kaca-kaca alihan ka kaca alihan lianna. Unggal baris ngandung tutumbu ka alihan kahiji jeung kadua, ogé tujul alihan kadua anu biasana tujul kaca anu "bener", anu sakuduna dituju ku alihan kahiji. Ëntri nu dicorét geus diropéa.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #1.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Pamaké:Küñall →‎ Pamaké:Diego Grez →‎ Pamaké:Diego Grez-Cañete

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).