Alihan ganda

Jump to navigation Jump to search

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 13 Oktober 2018 17.55. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Ieu kaca ngabéréndélkeun kaca-kaca alihan ka kaca alihan lianna. Unggal baris ngandung tutumbu ka alihan kahiji jeung kadua, ogé tujul alihan kadua anu biasana tujul kaca anu "bener", anu sakuduna dituju ku alihan kahiji. Ëntri nu dicorét geus diropéa.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #1.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Pamaké:Küñall →‎ Pamaké:Diego Grez →‎ Pamaké:Diego Grez-Cañete

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).