Pamaké:Rangger

Ti Wikibooks
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kiwari can aya téks dina ieu kaca. Anjeun bisa nyusud judul ieu kaca dina kaca séjén,atawa nyusud log nu tumali, tapi teu wenang pikeun nyieun ieu kaca.