Pamaké:Poulpy

Ti Wikibooks
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kiwari can aya téks dina ieu kaca. Anjeun bisa nyusud judul ieu kaca dina kaca séjén,atawa nyusud log nu tumali, tapi teu wenang pikeun nyieun ieu kaca.