Obrolan pamaké:Hégésippe Cormier

Ti Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Kiwari can aya téks dina ieu kaca. Anjeun bisa nyusud judul ieu kaca dina kaca séjén,atawa nyusud log nu tumali, tapi teu wenang pikeun nyieun ieu kaca.