Gambar:Wiktionary-logo-en.png

Ti Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(1.000 × 1.089 piksel, ukuran koropak: 234 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Protected This media file has been protected from editing to prevent vandalism.
Please discuss changes on the talk page or request unprotection.

Ringkesna

English: English Wiktionary logo

Lisénsi

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: Wikimedia Foundation
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari12 Méi 2006 14.30'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 Méi 2006 14.301.000 × 1.089 (234 KB)Dbenbennthumbnail, since MediaWiki has trouble on the full size image
21 Agustus 2005 21.43'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 21 Agustus 2005 21.431.712 × 1.864 (35 KB)Dbenbennlarger version, originally uploaded to meta:Image:Wiktionary-large-scan.png by meta:User:Brion VIBBER with comment "Highish resolution copy of Wiktionary logo; partially cleaned up scan. (There is a vector copy somewhere...)"
19 Juni 2005 23.22'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Juni 2005 23.22135 × 135 (9 KB)Andrew pmk~commonswikioptipng, trim a little more space off this png
16 Pébruari 2005 13.21'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 16 Pébruari 2005 13.21135 × 135 (9 KB)Dbenbennpngcrushed, losslessly compressed, 40% smaller
9 Nopémber 2004 01.39'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 9 Nopémber 2004 01.39135 × 135 (15 KB)EloquenceWiktionary logo. {{GFDL}}

Ieu berkas dipaké ku 3 kaca di handap: