Gambar:Wikinews-logo.png

Ti Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Wikinews-logo.png(800 × 415 piksel, ukuran koropak: 142 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Protected This media file has been protected from editing to prevent vandalism.
Please discuss changes on the talk page or request unprotection.

The Wikinews logo without text. This is a cropped version of Image:Wikinews-logo-en.png.

Note that the Wikinews project itself is at Wikinews:Main Page.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: Wikimedia Foundation
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari1 Agustus 2005 07.37'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Agustus 2005 07.37800 × 415 (142 KB)Evil MonkeyReverted to earlier revision
25 Juni 2005 03.22'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 25 Juni 2005 03.22800 × 415 (142 KB)Dbenbenncropped Image:Wikinews-logo-en.png at 800x415+0+22
30 Méi 2005 13.02'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Méi 2005 13.02135 × 72 (9 KB)Schaengel89~commonswikiversion with text here
10 April 2005 04.30'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 10 April 2005 04.30135 × 104 (12 KB)Dbenbennlosslessly compressed with pngcrush and advpng; saves 22%
8 April 2005 06.31'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 April 2005 06.31135 × 104 (16 KB)Eloquencenew version by DV
12 Pébruari 2005 21.49'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 Pébruari 2005 21.49135 × 104 (14 KB)EloquencePreliminary Wikinews logo. {{CopyrightByWikimedia}}

Ieu berkas dipaké ku 2 kaca di handap: