Gambar:Wikispecies-logo.png

Ti Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(913 × 1.070 piksel, ukuran koropak: 138 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Concept design by Jeremykemp

The Wikispecies logo, created by Zephram Stark, based on a concept design by Jeremykemp. This is a transparent version of Image:Wikispecies-logo.jpg; the transparency was done by User:っ.

See Image:Wikispecies-logo-en.png for a version with English text below.


Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Wikimedia-logo black.svg
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: Wikimedia Foundation
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari18 Agustus 2013 19.17'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Agustus 2013 19.17913 × 1.070 (138 KB)Ebrahimfrom new bug fixed rendered version and optimzed, per talk page
15 Agustus 2013 16.36'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 15 Agustus 2013 16.36913 × 1.070 (137 KB)EbrahimUpdate from File:Wikispecies-logo.svg and optimized using OptiPNG
26 Désémber 2005 22.15'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 Désémber 2005 22.15941 × 1.103 (136 KB)Dbenbenncopy of Image:Wikispecies-logo.jpg, made transparent by User:っ
20 Juni 2005 00.43'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Juni 2005 00.43126 × 115 (5 KB)Dbenbennsynchronized with Image:Wikispecies-logo-en.png: cropped at 126x115+0+0
6 Juni 2005 14.04'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Juni 2005 14.04135 × 119 (15 KB)Schaengel89~commonswikiversion with text: Image:Wikispecies-logo-en.png
12 Nopémber 2004 22.35'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 Nopémber 2004 22.35135 × 155 (8 KB)Ausir

Kaca ieu 3 numbu ka gambar ieu :