Gambar:Wikisource-logo.png

Ti Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
Wikisource-logo.png(409 × 431 piksel, ukuran koropak: 20 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: The Wikisource logo.
Titimangsa
Sumber
Pangarang Nicholas Moreau (all copyrights are transferred to Wikimedia)
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Wikimedia-logo black.svg
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: Wikimedia Foundation
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Versi lainnya

Other projects

Wikipedia-logo-35px.png Wiktionary-logo-51px.gif Wikinews-logo-51px.png Wikiquote-logo-51px.png Wikibooks-logo-35px.png Wikispecies-logo-35px.png Wikisource-logo.png Wikiversity-logo-41px.png Commons-logo-31px.png Wikimedia-logo-35px.png

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari26 Méi 2006 13.30'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 Méi 2006 13.30409 × 431 (20 KB)RotemlissUpdate from Image:Wikisource-nt.png, this is the current logo
3 Séptémber 2005 08.38'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 3 Séptémber 2005 08.38135 × 143 (30 KB)Brevam以前のバージョンへの差し戻し。 Reverted to earlier revision
9 Nopémber 2004 01.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 9 Nopémber 2004 01.41135 × 143 (30 KB)EloquenceWikisource logo. {{GFDL}}

Kaca ieu 3 numbu ka gambar ieu :

Métadata