Gambar:Wikinews-logo.svg

Ti Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 759 × 415 piksel, ukuranana 425 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Padlock.svg This image is protected because it is included on Commons’ Main Page, which is protected with the “cascading” option enabled.
Images on the main page are occasionally protected due to their high visibility. Please discuss any necessary changes on the discussion page.

English | Português | +/−

Ringkesna

Pedaran The Wikinews logo without text. This is a cropped version of Image:Wikinews-logo-en.png. Note that the Wikinews project itself is at Wikinews:Main Page.
Inkscape-un.svg
This W3C-unspecified vector image was created with Inkscape.
Titimangsa April 2007
Sumber This is a cropped version of Image:Wikinews-logo-en.png.
Pangarang Vectorized by Simon 01:05, 2 August 2006 (UTC) Updated by Time3000 17 April 2007 to use official Wikinews colours and appear correctly on dark backgrounds. Originally uploaded by Simon.

Lisénsi

w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


Alemannisch |বাংলা |čeština |Deutsch |English |español |euskara |فارسی |français |galego |עברית |हिन्दी |italiano |日本語 |한국어 |македонски |മലയാളം |Bahasa Melayu |नेपाली |Nederlands |polski |پښتو |português |sicilianu |српски / srpski |svenska |ไทย |Türkçe |українська |Tiếng Việt |中文 |中文(简体)‎ |中文(繁體)‎ |ಕನ್ನಡ |ತುಳು |+/−

Wikimedia-logo black.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari30 Méi 2012 18.33'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Méi 2012 18.33759 × 415 (425 KB)Killiondudecleaner, more detailed version with better gradients from User:Isarra
30 Méi 2012 18.27Taya miniatur759 × 415 (425 KB)Killiondudecleaner, more detailed version with better gradients from User:Isarra
8 April 2008 16.52'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 April 2008 16.52605 × 345 (55 KB)SsolbergjThat's just a non-transparent, raster PNG put into an SVG file.
6 April 2008 14.30'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 April 2008 14.30800 × 415 (188 KB)AzaTothStill, this version has more details
24 Oktober 2007 23.47'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Oktober 2007 23.47605 × 345 (55 KB)Jurockhmm, this one is better
24 Oktober 2007 01.27'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Oktober 2007 01.27800 × 415 (188 KB)AzaTothReverted to version as of 23:12, 5 August 2006 as this one is the one most similar to the original
17 April 2007 09.29'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 17 April 2007 09.29605 × 345 (55 KB)Time3000~commonswiki
25 Maret 2007 13.16'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 25 Maret 2007 13.16764 × 435 (58 KB)RotemlissMoving from Image:WikiNews-Logo.svg in order to use proper capital letters, originally uploaded by Simon
5 Agustus 2006 23.12'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Agustus 2006 23.12800 × 415 (188 KB)SwitchercatThe Wikinews logo without text. This is a cropped version of Image:Wikinews-logo-en.png, and an .svg version of Image:Wikinews-logo.png. Note that the Wikinews project itself is at Wikinews:Main Page. {{CopyrightByWikimedia}} [[Category:W

Ieu berkas dipaké ku 2 kaca di handap:

Métadata