Tepas

Ti Wikibooks
Luncat ka: pituduh, sungsi
Other-langs2.png
Basa séjén
NLD | Tanpa tabel
Wilujeng sumping di Wikipustaka, pabukon nembrak nu bisa diédit ku saha baé.
Anu vérsi Sunda ieu, nembé dilalanyahan tengah taun 2005, kiwari keur ngeureuyeuh 8 modul pustaka.


Sungsi: Sadaya rak buku | Dumasar Kategori | Dumasar Klasifikasi Désimal Dewey | Dumasar Indéks alfabét
Sadaya Wikipustaka nu aktif tiasa dipendakan di dieu.

Sapuluh nu pangaktifna

WAWANOHAN. Sampurasun dulur. Saukur kajurung ku kareueus jadi urang Sunda anu mibanda basa anu pangalusna sadunya (ceuk kuring mah) nyoba ulubiung ngeusian kaca di Wikipedia basa Sunda, sanajan can kapikir naon anu deuk ditulis, naon anu deuk dicaritakeun. Ieu mah bakating ku bungah we yen geuning aya keneh nu mekaresep basa Sunda, malah kahayang mah yu urang mekarkeun deui basa urang teh, urang pake deui sapopoe malah mun bisa mah urang nyieun carpon bari guguyon dina basa Sunda. Lantaran can boga bahan pikeun dicaritakeun, sigana sakieu we ti sim kuring mah. Cag. Kang Atik--Kang Atik 07:07, 30 Nopémber 2009 (UTC)[[Gambar: ]] '

Wikipustaka Anyar

Citakan:Anyar Bantuan:Cara mitembeyan nulis buku

Barudak Wiki

Citakan:Barudak Wiki

Pustaka Bulan ieu

Wikibooks:Pustaka bulan ieu/Nopémber 2014

  1. Pakakas Teuas
  2. Ngawanohkeun Pakakas Teuas RFID

Réréongan Bulan ieu

Citakan:Wikipustaka:Réréongan Bulan Ieu/Nopémber 2014

Ngeunaan Wikipustaka

Citakan:Ngeunaan

Sapuluh Pamaké

Ass ww. Hapunten pisan ka para kanca sadayana. Pribados nembean ngiring ilubiung kumawantun kutak ketik ngotret kana kotak ieu. Namung teu acan gagaduhan gagasan, naon anu bade diseratkeun. Mungkin kapayun, manawi bade ngiringan, kitu oge upami teu janten pamengan ka para saderek nu tos tipayun tos nyumbang artikel. Wassalam ww. Tohaga.

Wikipustaka dina basa séjén

Wikipustaka nu geus boga leuwih ti 1000 modul:

Deutsch - English - Français

Wikipustaka nu geus boga leuwih ti 100 modul:

Español - עברית - Italiano - 日本語 - 한국어 - Nederlands - Polski - Português - русский - Svenska

Wikipustaka nu mibanda kurang ti 100 modul:

Български - čeština - Dansk - Ελληνικά - Esperanto - Eesti - فارسی - Suomi - Galego - Magyar - Interlingue - Íslenska - Dorerin Naoero - Română - Simple English - српски - Türkçe - Tatar - українська - Tiếng Việt - 中文

Panglawungan Wikipustaka - Béréndélan lengkep - Koordinasi multibasa

Proyék sawargi Wikipustaka

Buku Wiki dikokolakeun ku Yayasan Wikimédia tanpabati, nu ogé ngokolakeun sababaraha proyék lianna::

Wiktionary
Kamus jeung tésaurus
Wikipédia
Énsiklopédi bébas
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén bébas
Wikispecies
Diréktori spésiés
Wikinews
Warta bébas
Commons
Gudang média keur balaréa
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia