Wikibooks:Ngeunaan

Ti Wikibooks
(dipindahkeun ti Buku Wiki:Ngeunaan)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wikibooks (dina édisi basa Sunda ditarjamahkeun jadi Pustaka Wiki) mangrupakeun kumpulan buku téks nembrak nu disusun sacara réréongan na ramatloka ieu. Loka ieu mangrupa WikiWiki, nu hartina sing saha baé, kaasup anjeun, bisa ngédit modul buku mana waé ayeuna kénéh ogé ku jalan ngaklik tumbu édit kaca ieu nu némbongan dina unggal modul Buku Wiki. Proyék ieu dimimitian 14 Juni 2003, sarta geus aya 8 modul nu keur dikeureuyeuh.

Sadaya kandungan loka ieu dibeundeul dina Lisénsi Dokumén Bébas GNU (GNU Free Documentation License). Tiap kontribusi mangrupakeun hak milik pangarangna, sedengkeun lisénsi copyleft mastikeun yén kandunganana bakal salawasna bébas disebar & diproduksi ulang. Tempo hak cipta pikeun émbaran nu leuwih lengkep.

Catetan: pikeun kaperluan pangajaran ka siswa (utamana dina widang élmu kadokteran), Buku Wiki mibanda kandungan nu bakal karasa cawokah atawa kasar ku nu séjén. Tempo bantahan eusi pikeun émbaran leuwih jéntré.

Leuwih lengkep ngeunaan Pustaka Wiki

Ngalanglang Pustaka Wiki

Kontribusi ka Pustaka Wiki

Tepung lawung

Vérsi basa séjén

These are planned as comprehensive libraries. Note that the Wikipedia sister project grew in just a couple of years to encompass more than a dozen languages, with still more being added.

Since many other language versions are only just underway, you are very welcome to participate in their development. See the Wikibooks portal for a list of Wikibooks in other languages.

Pustaka Wiki di média massa

Proyék Wikimédia lianna

  • Meta-wiki, a wiki devoted to planning various Wikimedia projects. (See Meta for background)
  • Wikipedia, a multilanguage encyclopedia with supporting almanac-like information. (See Wikipedia for background)
  • Wiktionary, a multilingual Wiki dictionary and thesaurus. (See Wiktionary for background)
  • Wikiquote, a collection of quotations. (See Wikiquote for background)
  • Wikisource, a collection of free source documents. (See Wikisource for background)
  • Nupedia, a more academic free encyclopedia project with a peer-review system for accepting articles (See Nupedia for background)

Pamanggih

Tumbu lianna

  • [[1]], a list of websites who have linked to us.